COUPEROSA IHO

Couperosaiholla esiintyy laajentuneita verisuonia ja iho punoittaa herkästi. Couperosaiho reagoi herkästi esim. lämpötilan vaihteluihin, voimakkaisiin tunteisiin, UV-säteilyyn, mausteiseen ruokaan, alkoholiin ja kuumiin juomiin.

Alkuvaiheessa couperosa oireita voi esiintyä vaihtelevasti, mutta edetessään punoitus voi näkyä iholla jatkuvasti. Erityisherkkää ihoa voidaan rauhoittaa ja ihon suojakerrosta vahvistaa erityisillä, aktiivisesti vaikuttavilla ihonhoitotuotteilla, joilla pyritään ehkäisemään oireiden etenemistä. Tuotteet kannattaa valita huolella, sillä couperosaiho ärtyy herkästi monista voiteista ja ihonhoitotuotteista.

Couperosaiho vaatii pitkäjänteistä ja säännöllistä ihonhoitoa sekä elämäntapojen muokkaamista, jotta elintavoilla ei edesauteta kapillaarisuoniston rakenteellista haurastumista.
Avene Redness-relief FORT concentrate (1 × 30ml)

Couperosasta johtuvan punoituksen hoitoon paikallishoitovoide, joka vahvistaa ohutta ihoa ja parantaa verenkiertoa.  

Katso tuotteen tiedot
24,06 €
Avene Redness-relief Moist. Prot. Cream SPF20 (40 ml)

Kuivalle ja erittäin kuivalle couperosa iholle suunniteltu kosteuttava, suojaava ja punoitusta vähentävä päivävoide. SPF 20.  

Katso tuotteen tiedot
25,88 €
Avene Redness-relief Moist. Prot. Emulsion SPF20 (40 ml)

Kosteuttava ja suojaava hoitovoide normaalille ja sekaiholle joka kärsii couperosasta. SPF 20.

Katso tuotteen tiedot
25,87 €
DERMALEX ROSACEA & COUPEROSA (30 G)

Dermalex® Repair on hoitovoide, joka lievittää rosacean & couperosan oireita: punoitusta, näkyviä verisuonia ja kuivuutta.

Katso tuotteen tiedot
17,40 €
Idun Mineral Concealer Idegran 2012 (1 kpl)

Jauhemainen, mattapintainen peiteväri. Neutraloi punaisuutta ja peittää couperosaa, ruusufinnejä, auringonpolttamaa, sekä pinnallisia verisuonia. Käytä apuna levittämisessä peitevärisivellintä.

Katso tuotteen tiedot
27,00 €
ROSAZOL 1 % (1 × 25g)

Rosazol 1 % emulsiovoidetta käytetään lääkärin toteaman ruusufinnin eli rosacean hoitoon aikuisilla.Sen vaikuttava aine on metronidatsoli, jolla on tulehdusta lievittävä ...

Katso tuotteen tiedot
19,45 €