Minisun D-vitamiini Metsämansikka 50 mikrog 200 purutabl

24,51 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 2375194

Markkinoija

Oy Verman Ab

Suomessa kehitetyt Minisun D-vitamiinitabletit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun 50 mikrog Metsämansikka sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 50 mikrog Metsämansikka on raikkaan kesäisen makuinen ja se sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Minisun Metsämansikka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.


Käyttötarkoitus:

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin tehostamiseen nuorilla, aikuisilla ja ikääntyvillä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.