ACO SUN Kids sun stick spf 50 8 g

13,90 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–10 arkipäivääToimitusaika on 2 - 5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 8g
Tuotenumero (Muu) 2377976

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Pehmentävä aurinkopuikko lapsille kätevässä pakkauksessa, helppo ottaa mukaan ja käyttää!



Annostelu:

Levitä suojapuikkoa ennen aurinkoon menoa kuivalle tai märälle iholle. Lisää säännöllisesti tai tarvittaessa. Pieniä lapsia ei tule altistaa suoralle auringonvalolle.


Käyttötarkoitus:

Pehmentävä aurinkopuikko lapsille kätevässä pakkauksessa, helppo ottaa mukaan ja käyttää! ACO Sun Kids Sun Stick SPF50 suojaa tehokkaasti auringolle alttiina olevia alueita, kuten nenänpäätä, korvanlehtiä ja huulia. Puikon canola-öljy pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja E-vitamiini toimii antioksidanttina. Suojakerroin 50 (korkea suoja). Erittäin vedenkestävä. Hajusteeton, alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.


Ainesosaluettelo:

Petrolatum, ozokerite, C12-15 alkyl benzoate, cetearyl alcohol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, canola oil, titanium dioxide (nano), ethylhexyl triazone, tocopheryl acetate, copernicia cerifera cera, butyl methoxydibenzoylmethane, alumina, simethicone, silica, citric acid.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.