Minisun D-vitamiini Metsämansikka 20 mikrog 200 TABL

16,92 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 2375046

Markkinoija

Oy Verman Ab

Suomessa kehitetyt Minisun D-vitamiinitabletit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun 20 mikrog Metsämansikka sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrog Metsämansikka on raikkaan kesäisen makuinen ja se sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Minisun Metsämansikka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.


Käyttötarkoitus:

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin tehostamiseen nuorilla ja aikuisilla.
Tuote on laktoositon, gluteeniton ja liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.